Spring til indhold

Blog

Installere gratis SSL certifikat på WordPress på 10 minutter

Det er ingen hemmelighed at Google prioriterer hjemmesider med SSL certifikater højere end hjemmesider uden SSL. Det bekræftede de allerede den 6. august 2014 i artiklen “HTTPS as a ranking signal”. Desuden har Backlinko.com analyseret 1 million søgeresultater på Google og bekræfter at det bruges som ranking faktor .

Har du endnu ikke fået SSL på din hjemmeside, så er det på tide at du får det gjort! Nu! Priserne på SSL certifikaterne varierer en del fra 100,- og op.

Heldigvis kan du også få det GRATIS via Let’s Encrypt, der er startet op af ISRG (en organisation) og bl.a. er støttet af Mozilla og Cisco.

Kører din hjemmeside på WordPress og f.eks. er hostet hos Meebox? Så kan du installere SSL certifikatet på under 10 min.Læs mere »Installere gratis SSL certifikat på WordPress på 10 minutter

5 tips: Gør SEO nemmere med email notifikationer

  • af

Der er en række værktøjer man kan bruge til at få email notifikationer når der f.eks. bliver linket til din hjemmeside, dit navn bliver nævnt osv. De fleste kender nok Google Alerts, men der er også en række andre værktøjer, der kan sende dig notifikationer. Hvis du sætter dem rigtigt op og bruger dem rigtigt, så har du et stærkt værktøj, du kan bruge i din online markedsføringsstrategi.

Læs mere »5 tips: Gør SEO nemmere med email notifikationer

Brug interviews i din content marketing kampagne – af Andreas Linde

  • af
Om gæstebloggeren:
Mit navn er Andreas Linde. Jeg arbejder til dagligt med markedsføring af vitam, som er en hjemmeside, hvor man kan få tre tilbud på mad ud af huset.

Content marketing eller indholdsmarkedsføring har været et af de helt store buzzwords i 2013, men det er ikke uden grund.

Content marketing handler om at lave værdifuld indhold, som betyder noget for din målgruppe og som kan konverterer varme emner til kunder. Dine kunder vil ikke se reklamer. De vil have god information. Content marketing er en god måde at få folk til at kende, elske og have tillid til dit brand.Læs mere »Brug interviews i din content marketing kampagne – af Andreas Linde

Ti tricks til din linkbuilding

Alle der arbejder med online markedsføring er før eller siden støt på begrebet linkbuilding. Personligt, så synes jeg at linkbuilding er rigtig sjovt at arbejde med. Og det er der nok primært to årsager til. For det første, så vil god linkbuilding rykke ens side. For det andet, så skal man være kreativ og smart, for at få (gode) links. Altså kreativ på den gode måde.Læs mere »Ti tricks til din linkbuilding