Spring til indhold

Linkbuilding

En vigtig del af ens søgemaskineoptimering – også kaldet SEO – er links til ens hjemmeside eller webshop – altså linkbuilding. Hvor on-page søgemaskineoptimering foregår på ens egen side, så er linkbuilding noget man laver væk fra ens side. Derfor skal man som hovedregel have ordnet on-page SEO på ens side, inden man går i gang med at skaffe links.

Hjælp til linkbuilding?

Linkbuilding kan være en svær ting at have med at gøre, for hvordan kan man få en masse – og endnu vigtigere – relevante links til ens hjemmeside? Det kan man gøre på mange forskellige måder, men en rigtig god idé er, at man laver noget godt indhold på ens side, som andre har lyst til at linke til helt frivilligt.

Når ens side får nogle gode kvalitets links, så er man slet ikke i tvivl, for så begynder besøgstallet (og forhåbentlig omsætningen) at stige gevaldigt. Derfor kan det naturligvis betale sig, at gå i gang med linkbuildingen selv – eller betale sig fra det.

Linkbuilding pakke

Jeg kan hjælpe med din linkbuilding. Vi kan enten lave en månedlig aftale om linkbuilding eller du kan købe en såkaldt linkbuilding pakke, hvor du får et bestemt antal links. En linkbuilding pakke er for dig, der vil give din side og et par keywords et hurtigt boost. En linkbuilding pakke koster 5000 kr. ex. moms for 10 links. En linkbuilding pakke kan være mere risikabel end en løbende linkbuildingaftale. Derfor forbeholder jeg mig retten til, at afvise en sådan aftale, hvis jeg ikke mener, at den vil god for netop din hjemmeside.

Fælles for alle links – uanset om det er linkbuildingpakker eller på månedsbasis – er, at jeg selv og nogle freelance skribenter, skriver de tekster der skal bruges. Hvis det er linkbuildingpakker, så bliver disse tekster bliver lagt online på forskellige sider, hvorfra du vil få de indgående links til din side. I forhold til den indholdmarkedsføringen, så er det en anden tilgang der bliver brugt dér.

For at få en så naturlig linkprofil som overhovedet muligt, bliver det en god blanding af forskellige links, dog med mest fokus på relevante links, så du ikke blot får gode links, men også får links placeret der hvor dine kunder er.

Løbende linkbuilding – indholdsmarkedsføring

Hvis du har en forholdsvis ny side og ønsker hjælp til at komme højere op i Google, så vil jeg anbefale at vi laver en aftale om løbende linkbuilding. Det kræver nemlig en god varieret linkprofil, hvis man vil til tops i Google, og dette kræver en anden tilgang end den jeg bruger med linkbuilding pakkerne. Med en løbende aftale kan jeg gå mere i dybden og med garanti få nogle bedre links, end jeg kan med en linkbuilding pakke.

Med en månedlig aftale om linkbuilding vil jeg desuden have mulighed for, at lave indholdsmarkedsføring, som udover, at være rigtig godt indhold på din hjemmeside, også vil tiltrække nogle naturlige og stærke links, der vil hjælpe dig med at overhale dine konkurrenter.

Jeg vil personligt anbefale den månedlige linkbuilding, hvor vi fokuserer på at få lavet nogle rigtig gode links, der ikke blot giver et boost på søgemaskinerne, men som også er placeret på relevante sider, hvor dine kunder er.

Send en mail til thomas@thomas-kramer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *