Er jeg din nye medarbejder?

For lidt over et år siden blev jeg ansat hos Vi er grønne i en løntilskudsordning. Desværre er min sidste arbejdsdag hos dem i morgen (den 30-04-2013). Derfor er jeg nu på udkig efter en nyt og spændende job.

Hvad har jeg lavet?

I min tid hos Vi er grønne arbejdede jeg med en masse forskellige opgaver. Kundeservice, ordrebehandling, drift af webshoppen, nyhedsbreve, SEO, AdWords og sikkert også mange andre ting, har været en del af min hverdag, de sidste 12-13 måneder.

Før dét arbejde læste jeg til administrationsøkonom, som jeg afsluttede i 2011. Her har jeg blandt andet haft mikro- og makroøkonomi, ansættelsesret mv.

Jeg har i øvrigt over 5 års erfaring i at screene ansøgninger og ansætte folk.

Hvad vil jeg nu?

Jeg vil utrolig gerne arbejde med online markedsføring og/eller ehandel. Jeg har lært en hel masse det sidste års tid og jeg synes, at det er virkelig spændende. Medmindre jeg kan arbejde hjemmefra, så skal jobbet ligge på Sjælland.

Hvad kan jeg bidrage med?

Udover min faglige viden, så er jeg en initiativrig og selvstændig person, der ikke behøves at “blive sat i sving”. Jeg er struktureret og har overblik, hvilket er absolut nødvendigt når man skal drive en webshop. Derudover er jeg empatisk, har humor og ser løsninger frem for problemer.

For den rigtige virksomhed er der mulighed for at få mig i mindst 6 måneder samtidig med, at man får dækket mindst 50% af lønnen (sandsynligvis 75%).

Jeg sidder i øvrigt i elektrisk kørestol pga. muskelsvind. Det påvirker dog ikke min arbejdskraft.

Tjek mig ud på LinkedIn og se en anbefaling.

Spred god karma og del 🙂
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
About

Thomas Kramer, 28 år og bor i Køge. Arbejder med online markedsføring som søgemaskineoptimering og linkbuilding. Jeg tager gerne en snak om din forretnings online markedsføringsstrategi over en kop kaffe.

0 Comments

  1. Pingback: Sådan fik jeg nyt arbejde på tre dage - Thomas Kramer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *