E-handel og webshops er blevet min passion

Efter omkring 6 måneder hos kontorforsyningen Vi er grønne Aps, så er jeg virkelig blevet tændt på at arbejde med e-handel. Alts dét med at arbejde for og med en webshop.

Hvad er det så der “tænder” mig ved e-handel?

Det er lige fra kundeservice, SEO og SEM. Til fokus på konverteringerne og finde ud af hvordan man får kunderne til at gennemføre købet – og evt. smide mere i kurven. Derudover synes jeg også, at det er blevet spændende at skrive nyhedsbreve og se om de kan konvertere godt.

Min passion for webshops er blevet så stor, at jeg har åbnet min egen shop der sælger projektorer. Det er godt nok kun på hobbyplan, men jeg håber da at kunne tjene lidt på det. Det der er vigtigst for mig er dog, at jeg synes det er sjov at drive den – med alt hvad det indebærer. Hvis det ikke havde været for Vi er grønne, så havde jeg nok aldrig åbnet min egen shop og så havde jeg nok heller fået passionen for e-handel. Eller for iværksættermiljøet, som er så inspirerende, at man ikke fatter det!

Heldigvis har jeg stadig minimum et halvt års tid tilbage hos Vi er grønne og lige pt. kan jeg ikke se mig selv arbejde med andet end webshops – både andres og min egen 🙂

Instagram Photo

Spred god karma og del 🙂
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
About

Thomas Kramer, 28 år og bor i Køge. Arbejder med online markedsføring som søgemaskineoptimering og linkbuilding. Jeg tager gerne en snak om din forretnings online markedsføringsstrategi over en kop kaffe.

2 Comments

 1. Morten Vium

  Hej Thomas.

  Hvor er det vildt fedt at høre, du har fundet din passion i E-handel. Og det er jo en utrolig flot shop, du har fået banket op på ingen tid. Jeg er meget imponeret!

  Bliv ved med at give den gas! Successen venter lige om hjørnet 🙂

  /Morten

  1. Kramer

   Hej Morten,

   Tak for det! 🙂 Egentlig lidt mærkeligt, at det nu er dén vej, jeg vil, når man tænker på at det tidligere var HR/personalejura jeg ville arbejde med tidligere.

   Nogle af de ting jeg har lært af bl.a. dig og Amino er, at man ikke skal give op og tro på sig selv. Så må man tage imod de slag der kommer undervejs. Så det er dét jeg gør! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *